Mon. Sep 28th, 2020

Deputatul Daniel Olteanu pune punctul pe I: „Principalele focare de Covid 19 il reprezinta spitalele!”

1 min read

Se petrece, de o bună bucată de timp, un fenomen îngrijorător. Cazurile de Covid 19 au crescut foarte mult, iar românii se întreabă: de ce sunt tot multe cazuri de coronavirus și cine este vinovat?
Un posibil răspuns la această problemă ar putea fi la parlamentarii români, cei care protestează împotriva minciunilor lansate de la Guvern, spun ei, pentru a crea un nor de fum în direcția populației.
„Nu mai puteți ține gunoiul sub preș în ceea ce privește Coronavirusul: cele mai mari focare de Covid-19 au fost și sunt spitalele! Ăsta e adevărul, dar e trecut cu vederea de un Guvern preocupat să-i acuze pe alții. Nu mai putem fi amenințați și amendați noi, cei care respectăm distanțarea fizică, izolarea, restricțiile! Suntem unica țară din lume unde spitalele sunt cele mai mari focare de Coronavirus, iar unii dintre cei responsabili sunt chiar lăudați, iau premii, sporuri, fac afaceri și, în spatele pandemiei, dau tunuri de zeci de milioane de euro.
Rezultatul? Avem o țară în care spitalele sunt principala sursă de infectare și răspândire a infecțiilor! Cele mai mari focare de coronavirus din România, spitalele!”, spune Daniel Olteanu, deputat ALDE de Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.