Wed. Oct 28th, 2020

SC ZUGRADEC SRL, o companie pentru casa ta!

3 min read

Firma ”ZUGRADEC” din Vaslui s-a înființat pentru a răspunde cererii în creștere pentru lucrări de zugrăveli, gletuiri, placări cu gresie și faianță sau vopsitorii. În anul 2019 a apărut și o oportunitate de finanțare prin programul POCU/82/3/7/105924, „Start la antreprenoriat, creștem ocuparea în zona urbană”. Cu ajutorul sprijinului financiar s-au achiziționat echipamente și scule de ultimă generație.
-De ce finisaje-zugrăveli, gresie, faianță, vopsitorii?
-Pentru că orice clădire necesită reparații la un moment dat. Este și igienic, este și estetic ca din când în când să reînnoim sau să reîmprospătăm finisajele. De altfel, în acest domeniu apar și noi tendințe și oamenilor, în general, le place să fie în pas cu moda.
-Întâmpinați greutăți în activitate?
-Orice demers antreprenorial în România acestor ani întâmpină obstacole. În primul rând e criza de forță de muncă. Românii au tendința de a-și părăsi țara, familia și de migra în Vest, chipurile pentru venituri mai mari. Această migrație s-a accentuat în anii de după aderarea la Uniunea Europeană și AR TREBUI SĂ reprezintE principala provocare a Guvernului, oricare ar fi el, dacă dorim ca decalajul Est-Vest să nu se adâncească. Migrația forței de muncă va crea mari probleme în perspectivă nu numai în plan economic ci și social, cultural putem adăuga. Noi sperăm că ceea ce se întâmplă în Occident aratî că cel mai bine e acasă la tine. Pandemia de CORONAVIRUS a arată că dacă nu am fi avut multă migrație, poate nici virusul nu ar fi atacat așa puternic la noi. A ne dezvolta economia poate preveni și alte crize ce pot să apară chiar mai grave decât pandemia de CORONAVIRUS.
-Reușiți să găsiți clienți fiind o firmă nouă?
-Încetul cu încetul se îmbogățește portofoliul de clienți. Precizez că în acest domeniu concurăm cu munca la negru în sensul că activează și persoane fizice neautorizate care fără a achita impozite și taxe pot veni cu tarife mai mici. Noi nu încurajăm pe nimeni să lucreze cu persoane neautorizate în primul rând că acele persoane nu își pot asuma obligații contractuale. Am întâlnite persoane nemulțumite, am rectificat lucrări executate de echipe amatoare. În al doilea rând că în cazul unui accident de muncă răspunderea poate cădea pe capul celui ce „angajează” la execuția de lucrări echipe sau persoane neautorizate. Bineînțeles, mai e și latura morală. Dacă nimeni nu mai contribuie la bugetul statului atunci de unde să se cumuleze resurse la fondul de pensii, la fondul de șomaj și alte fonduri de asigurări sociale?
Avem speranțe că va trece și pandemia, vor trece și alegerile astfel ca să se creeze condiții de lucru normale pentru toate firmele. Bineînțeles, stabilitatea politică și socială dă încredere și oamenilor să investească, să construiască, să renoveze etc.
Dorim să executăm lucrări de bună calitate, în timp rezonabil pentru client și la prețuri competitive atât pentru noi cât și pentru clienți.
Firma se bazează pe o echipă profesionistă, calificată, dornică de afirmare! Suntem într-o permanentă căutare de noi profesioniști. Vrem să ne mărim echipa astfel încât să putem aborda obiective din ce în ce mai îndrăznețe.
Încurajăm pe oricine să ne abordeze cu încredere.
La final va anuntam faptul ca angajăm muncitori pricepuți la finisaje în construcții (zugrăveli,placări,gresie,faianță etc). Sunați la 0761130398 sau 0761130399

Ionel Popa

Administrator SC ZUGRADEC SRL
0761130399
zugradec@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.