Sat. Sep 26th, 2020

REȚINUȚI PENTRU FURTURI CALIFICATE

1 min read

Doi bărbați din comuna Rafaila, județul Vaslui, au fost reținuți de către poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, pentru săvârșirea unui furt calificat. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a 2 bărbați în vârstă de 31, respectiv 47 ani, din Rafaila, bănuiți de comiterea unui furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că în noaptea 25/26 iunie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns prin escaladarea unui gard, în interiorul unei gospodării de pe raza localității Rafaila, ocazie cu care ar fi sustras mai multe bunuri. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infracțiunii este în valoare de peste 500 lei și a fost recuperat de polițiști în proporție de 90%, fiind restituit persoanei vătămate.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, cei doi bărbați au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Judecătoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.