Wed. Jan 20th, 2021

Aglomerati dar implicati pentru a ajuta

2 min read

Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui nu are timp de odihna. Din acest motiv a tinut, zilele trecute, sa posteze cateva ganduri pe care ne-am permis sa le preluam si sa le publicam si noi. Iata ce spunea ”omul de bine” Ionel Popa:
”În ultima perioadă suntem extrem de aglomerați. Fiindcă subsemnatul, Ionel Popa, sunt lector la cursul ”Manager Întreprindere Socială”, curs care se desfășoară online în fiecare zi între orele 9:00-17:00. De trei săptămâni abia mai reușim să facem față la sarcinile noastre totale! Și, totuși, a existat un flux de intrări și ieșiri din depozitul asociației!
Ne-au sosit donații importante atât din țară cât și din afară! Voi nominaliza din memorie cerându-mi scuze dacă omit pe cineva!
Din afara țării ne-au trimis donații grupul mămicilor din Austria coordonat de d-na Cătălina Gânceanu și d-ul Luis Sales din Italia!
Din țară am primit donații de la d-na Raluca-Paula Verniceanu din Brașov (pampers, accesorii și hăinuțe pentru baby).D-ul Lazăr din Vaslui însoțit de scumpa lui fetiță ne-a donat haine și 10 pungi cu alimente de bază! D-na Ika Ika ne-a adus hăinuțe pentru copii. D-na Mariana Fîră ne-a adus, de asemenea, hăinuțe pentru copii. Am mai primit hăinuțe, un birou și un calculator (pe care îl vom dona la un copil silitor!) de la o doamnă căreia îi mulțumim.
Pentru că nu am putut face deplasări, am livrat direct din depozit hainele primite din Austria și nu numai, către mai multe familii din Pochidia cu sprijinul d-ului primar Ciocan Marius. Lista familiilor ne-a fost furnizată de d-na Liță Irina, asistent medical comunitar în comună.
Mulțumim din suflet tuturor celor ce ne-au fost și ne sunt alături!
Știm că inundațiile produc pagube multor familii în această perioadă. Fiți solidari și acordați sprijin acolo unde puteți!
Cu respect, Ionel Popa”, se spunea in ”epistola” unuia dintre oamenii ”cu suflet mare” din municipiul resedinta de judet.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.