Thu. Jan 28th, 2021

Daniel Olteanu avertizeaza: ”Toate ca toate dar nu umblati la banii copiilor și pensionarilor!”

2 min read

Luna septembrie se apropie cu pasi repezi și milioane de pensionari așteptau majorările de pensii cu 40%, așa cum se anunța în vremea guvernării PSD. Doar că, acum, ”la butoane” este un alt guvern, care anunța că nu poate majora pensiile, pentru că nu ar fi bani.
Și alocațiile copiilor sunt in discutii aprinse. Ele sunt subiect de jocuri electorale, câtă vreme miniștrii din Guvernul Orban spun că nu ar fi bani pentru dublarea acestora. Daniel Olteanu, deputat ALDE de Vaslui, unul dintre cei mai virulenti parlamentari din judetul nostru, atrage atenția Guvernului asupra faptului că promisiunile făcute pensionarilor și copiilor trebuie respectate.
„E cinic și revoltator jocul pe care îl face acum Guvernul PNL cu privire la majorarea alocațiilor și pensiilor, adică la aplicarea unor legi pe care nimeni nu are voie să le blocheze.
După ce prim-ministrul Orban a transmis faptul că este EXCLUSĂ creșterea pensiilor cu 40%, așa cum scrie negru pe alb în legea pe care am votat-o și eu (inclusă în Bugetul pe 2020 și asumată de Guvernul PNL în Parlament!), miniștrii de la Finanțe și de la Muncă se joacă de-a Portocala cu așteptările părinților și bunicilor noștri. Unul vrea ca pensiile să fie majorate cu 10%, altul cu 20%”, spune Olteanu.
Acesta continua pe acelasi ton: ”Pe cine credeți că mai convingeți cu declarații războinice despre cum vă propuneți să „salvați” bugetul țării? De ce nu vă asumați adevărul: faptul că execuția bugetară vă dă cu virgulă și că acesta e motivul pentru care tăiați de pe listă cheltuielile cu pensiile și alocațiile? Dacă nu mai reușiți să țineți pasul cu prevederile legilor și cu toate măsurile pe care le-ați promis pentru sprijinirea românilor pe timp de criză e pentru că… se stie, minciuna are, mereu, picioare scurte”, a incheiat deputatul Olteanu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.