Fri. Dec 4th, 2020

S-a reunit CSM Vaslui

1 min read

Reunirea handbaliștilor de la CSM Vaslui a avut loc ieri dupa amiaza. Primul antrenament a insemnat prezența a 10 jucători, sub indrumarea antrenorului secund, Bogdan Pralea.
Veteranul echipei va suplini postura de antrenor, până când conducerea clubului va lua o decizie în privința băncii tehnice.
Cei 10 handbaliști care au spus prezent la reunire au fost: Valentin Petrila, Silvian Amihăesi, Bogdan Cîrchea, Andrei Popa, Gabriel Cumpănici, Darius Dragon, Andrei Voinea, Florin Acatrinei, Alin Petrea si Ciprian Vancea, ultimul, nou sosit la echipa vasluiana.
Vladimir Carali, Valeriu Erhan și Maksym Karamyshev sunt în izolare la domiciliu timp de 14 zile, iar rusul Vacheslav Kasatkin, o alta achizitie, a rămas acasă pentru a-și rezolva toate problemele înainte de a sosi la echipă.
Vasluienii s-au despărțit de patru jucatori: frații Alex și Răzvan Fracaș, Sebastian Iozu și Sebastian Polocoșer.
La reunire medicul de medicină sportivă Marius Petre le-a făcut instructajul cu privire la regulile care trebuiesc respectate în timpul antrenamentelor, luându-le, totodată, și temperatura, cu ajutorul termoscanerului. Bogdan Pralea a condus un prim antrenament de acomodare la efort fizic.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.