Thu. Dec 3rd, 2020

Un elicopter a împrăștiat insecticid peste Vaslui!

1 min read

Primăria Vaslui a început campania de combatere a țânțarilor, folosind serviciile companiei de gospodărire comunală Goscom Vaslui SA. Primele lucrări au fost făcute de către personalul Goscom Vaslui SA. Angajatii societatii au efectuat tratamente de dezinsecție pedestru și cu autoutilitara în zonele destinate activităților sportive, în parcuri și în cimitir. Dezinsectia a fost facuta pe traseul: Stadion – Sala Polivalentă-Ștrand-Parcul Movas-Curțile Domnești-Teatrul de Vară-Parcul Tineretului- Parcul Copou-Cimitirul Eternitatea.
Lucrările au continuat în zona malurilor râurilor și canalelor de desecare: Delea-Delea ICIL–Podul de Fier-str. Decebal– Hușului-str. Anton Pann–Oltea Doamna.
In cursul zilei de vineri, inca de la orele 5.00, un elicopter al unei firme specializate a făcut dezinsecția aeriană peste întreg orașul. In cazul de fata Primăria a atenționat crescătorii de albine si pasionații de sericicultură sa ia măsurile care se impun datorita faptului ca insecticidul utilizat poate fi periculos pentru familiile de albine dar și viermii de mătase.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.