Wed. Nov 25th, 2020

Va fi demis ministrul Nelu Tataru?

2 min read

Scaunul ministrului Nelu Tataru, vasluian de-al nostru, incepe sa se clatine serios. Deputații PSD solicită demisia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pentru că „se ocupă de tunuri, vânzări de mască fără bon, numiri controversate în Consiliile de Administrație de la Unifarm sau Antibiotice Iași”. Pentru a fi mai convingători, parlamentarii Opoziției au înaintat o moțiune simplă, care va fi discutată marți, 23 iunie și votată în Parlament a doua zi.
„Sănătatea românilor este sau ar trebuie să fie pe primul loc în lista de priorități a oricărui Guvern, al oricărui administrator pus să gestioneze un sistem de care depinde viața și bunăstarea noastră, a tuturor. Din păcate, actualul Guvern a însemnat o listă interminabilă de eșecuri, minciuni și inactivitate în domenii cheie. ‘Sănătatea nu este prioritate’, ne spune ministrul PNL de la Finanțe. După ce fostul ministru al Sănătății a vrut să ‘privatizeze’ sănătatea, actualul ministru PNL al Sănătății se ocupă de ‘tunuri’, ‘vânzări de mască fără bon’, numiri controversate ale unor oameni în Consiliile de Administrație de la Unifarm sau Antibiotice Iași, care să se ocupe doar de alte ‘tunuri’, gen livrarea de etichete pentru medicamente sau măști la suprapreț”, se arată în textul moțiunii simple.
Soluții! Acesta este cuvântul. Le putem găsi împreună, toate partidele, dar ajunge cu experimentele pe spinarea românilor! E timpul să plecați, domnule ministru! Să vă asumați eșecul major al dumneavoastră, până nu e prea târziu”, se mai spune in motiune.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.