Mon. Nov 30th, 2020

ACȚIUNE derulată pe raza orașului MURGENI, județul Vaslui

1 min read

Față de 9 bărbați, cu vârste între 16 și 48 de ani, domiciliați în Murgeni, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA MURGENI

În dimineața zilei de duminica polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad,efectuează peste20 de percheziții domiciliare la adrese de pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui.
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad,pun în aplicare mai multemandate de percheziție domiciliară pe raza localității Murgeni, jud. Vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.
În cauza în care au fost dispuse perchezițiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tulburarea ordinii și liniştii publice”, “lovire sau alte violenţe”,”uz de armă fără drept” și “distrugere”. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.
Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Iași, Neamț, Bacău, Vrancea și Galați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.