Fri. Nov 27th, 2020

Consiliul de integritate al Festivalului Tinereții

2 min read

Asociația Culturală Daria’S anunță că, în ședința din data de 7 iunie 2020, membrii fondatori au decis înființarea consiliului consultativ de integritate al “Festivalului Tinereții”.
Consiliul este format din specialiști cu pregătire în domeniul muzical (artiști, profesori, compozitori, impresari, producători muzicali) și are ca scop îmbunătățirea continuă a calității festivalului și a activităților conexe organizate de asociație (ateliere de lucru, tabere, spectacole).
Prin inițierea acestui consiliu de integritate ne propunem să avem un dialog deschis cu părinții, profesorii îndrumători, Primării, Centre Județene de Cultură, Palate ale Copiilor, Cămine Culturale, decidenți etc.
Pentru ca suntem conștienți că întotdeauna este loc de mai bine, suntem deschiși la propuneri, sugestii și recomandări venite din partea dumneavoastră. Ne dorim să creăm (și) cu ajutorul dumneavoastră un eveniment special, în care copiii și tinerii talentați ai României să își poată exprima talentul într-un mod constructiv, într-o atmosferă de prietenie, armonie și fair-play.
Consiliul consultativ este format din voluntari, iar conducerea sa se schimbă o dată la 2 ani. Alegerea noii conduceri se face prin vot. Consiliul are porțile deschise și se pot înscrie cei care timp de 2 ani și-au adus contribuția directă la buna desfășurare a Festivalului.
Porți deschise pentru Consiliul de Integritate din toate zonele României și Diaspora
Membrii Consiliului sunt:
Traian Broască – profesor (Mangalia), director coordonator al Festivalului Tinereții
Anca Pârlog – soprană (București), managerul Scolii de Muzică ”NEXT STAR STUDIO”
Marcel Iorga – compozitor (Vaslui)
Dragoș Gheorghiu – profesor de canto, compozitor, directorul Școlii de canto ,,Soul Music Art”, Bârlad
Viorel Stoica – Președinte Asociația Culturală Daria’S; Președinte Asociația Culturală Daria’S, Directorul Festivalului Tinereții, Producător delegat de Teatru și Film.
Asociația Culturală Daria’S vă așteaptă să vă alăturați echipei de integritate a “Festivalului Tinereții” respectând codul etic și valorile acestuia. Din consiliu pot face parte doar specialiști în domeniul artistic. mentionam ca festivalul Tineretii se va consuma in intervalul 13-20 iulie, in statiunea Neptun.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.