Mon. Nov 30th, 2020

Proteste ale ambulantierilor din intreaga tara

2 min read

Astazi, intre orele 10.00 si 12.00 ambulantierii au protestat la nivelul intregii tari. A fost vorba de un protest NAȚIONAL organizat de Federația Națională Sindicală ”Ambulanța” din România, susținută de organizațiile sindicale județene membre ale tuturor Serviciilor Publice de Ambulanță.
La București protestul s-a desfășurat prin pichetarea intrării în Parlamentul României – Camera Deputaților – intrarea Parcul Izvor, acțiune la care vor participa toți președinții (liderii) organizațiilor sindicale membre în FNSAR și membrii Biroului Executiv FNSAR, îmbrăcați în echipamentul de lucru cu vesta și șapca de protest, mănuși, mască și viziere.
În sediile centrale ale serviciilor de ambulanță (în curte) au participat membri de sindicat ai organizației locale, reprezentați de FNSAR avand ținuta în echipamentul de lucru cu vesta și șapca de protest, mănuși, mască și viziere. S-a respectat distanțarea între protestatari de minim 1,5 m. Organizarea și responsabilitatea organizării s-a facut cu respectarea prevederilor legale și a revenit membrilor Biroului Executiv a fiecărei organizații.
S-au scandat urmatoarele sloganuri:

NE-AM SĂTURAT DE INDIFERENTA!

NE-AȚI FOLOSIT ȘI NE-AȚI MINȚIT!

REPARAȚI CE AȚI GREȘIT!!

STATUT!! STATUT!! STATUT!!

Protestarii au anuntat ca dedică acest PROTEST NAȚIONAL în MEMORIA eroilor care au căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19, ambulanțier Cristian STUPIUC, în vârstă de 52 de ani, și ambulanțier Ioan IRIMESCU, în vârstă de 61 de ani, angajați ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, și a celor 160 de colegi infectați cu COVID-19 în misiunile avute pe timpul epidemiei si pandemiei cu Covid-19.

Sursa foto: StiriEst.ro

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.