Thu. Jan 28th, 2021

Conflict spontan aplanat de politistii vasluieni, la Murgeni

1 min read

În data de 4 iunie a.c., ora 21.40, Inspectoratul de Poliției Județean Vaslui a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, are loc un conflict spontan în care sunt implicate mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și poliţişti locali, care au intervenit prompt pentru aplanarea conflictului iscat și restabilirea ordinii şi liniştii publice.
În urma conflictului, 3 persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la o unitate medicală de pe raza municipiului Bârlad, județul Vaslui, în vederea primirii de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tentativă la omor”, “uz de armă fără drept”, “tulburarea ordinii și liniştii publice” și “lovire sau alte violenţe” sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări și audieri în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.