Mon. Nov 30th, 2020

Retinut pentru violenta in familie

2 min read

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.
În data de 30 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din municipiul Vaslui, a provocat scandal la locuința fiului său, și-a agresat nora și soția și a spart geamul de la ușa de acces în locuință.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana bănuită locuiește în același imobil cu nora sa, o femeie în vârstă de 29 de ani, imobilul constând în două locuințe cu intrări separate. Într-o parte a imobilului locuiește bărbatul în vârstă de 64 de ani cu soția sa, iar în cealaltă parte locuiește nora împreună cu unul dintre fii persoanei bănuite.
În cursul serii de 30 mai a.c., în jurul orei 21:00, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, persoana bănuită a spart geamul de la ușa de acces în locuința nurorii sale, a pătruns în interiorul acesteia și i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un corp contodent. În apărarea acesteia a sărit soția persoanei bănuite, care la rândul său a fost agresată fizic, bărbatul proferând amenințări la adresa ambelor femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.