Fri. Nov 27th, 2020

Mare scandal mare in comuna Suletea

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor, în aer liber şi natură

Localnici din comuna Şuletea au organizat, in cursul zilei de marţi, un protest şi nu au permis accesul pe suprafeţele de teren reprezentanţilor societăţii care a luat în arendă pământurile şi care au venit să dea cu ierbicid în zonă.
Oamenii, care se află în litigiu cu firma care are terenurile în arendă, susţin că de doi ani nu şi-au mai primit banii pentru respectivele suprafeţe. Anul acesta au decis să cultive pe cont propriu pământurile, reclamând că prin ierbicidare le sunt distruse culturile. Cetăţenii au venit cu maşini şi utilaje proprii, blocand astfel accesul reprezentanţilor firmei pe câmp.
Ciprian Tamaş, primarul comunei, a precizat că oamenii sunt îndreptăţiţi să protesteze, susţinand că reprezentanţii firmei care au luat terenurile în arendă de la cetăţeni nu s-au achitat de obligaţii. Reprezentanţii firmei spun de fiecare dată că cei nemulţumiţi pot merge în instanţă. ”Oamenii au ajuns bătaia de joc a respectivei societăţi. Sunt oameni în vârstă care au fost purtaţi pe drumuri ani de zile, cum să meargă ei în instanţă? Dacă este să se invoce instanţa, atunci să meargă şi cei de la această societate să-i dea în judecată pe oameni pentru că au avut curajul să-şi planteze propriile terenuri. Eu am anunţat autorităţile centrale. Vreau să ştie ministerul agriculturii, premierul României cea cee se întâmplă aici”, a precizat Ciprian Tamas.
La faţa locului au fost prezente două echipaje de poliţie şi un echipaj de jandarmi si care au asigurat măsurile pentru a preveni izbucnirea unor fapte antisociale.

Sursa foto: StiriEst.ro

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, nor, cer, munte, în aer liber şi natură

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.