Thu. Jan 28th, 2021

CSM Vaslui ramane in Liga Zimbrilor

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport, teren de baschet şi stadion

Dupa cum v-am mai anuntat, zilele trecute a avut loc o sedinta a Consiliului de Administratie al Federatiei Romane de Handbal. Membrii acestuia au decis, în unanimitate, să nu se retrogradeze din Liga Zimbrilor. Viitorul an competițional se va disputa, in aceste conditii, cu 16 echipe la start!
Astfel, CSM Vaslui, reprezentanta judetului in primul esalon al handbalului masculin romanesc, va continua în Liga Zimbrilor, încheind pe locul 12, dupa un sezon anevoios, inceput bine dar incheiat cu foarte multe nereusite.
După dezbateri lungi, pro si contra, s-a luat o decizie și în privința criteriilor de valoare la masculin. Regula cu cei trei extracomunitari a fost eliminată. Echipele vor fi nevoite să aibă minimum opt jucători români pe foaia de joc, cu obligativitatea de a juca permanent cel puțin doi sportivi români, cu varsta de sub 23 de ani.
Din sezonul urmator echipele din Liga Națională vor fi obligate să înscrie și echipa secundă, în Divizia A.
De asemenea, Consiliul de Administrație al FR de Handbal a decis să nu acorde titlurile în acest sezon în Liga Zimbrilor (masculin) si Liga Florilor (feminin)! Decizia a fost adoptată cu 11 voturi pentru si 5 impotriva.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport, teren de baschet şi stadion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.