Wed. Aug 4th, 2021

Infractiuni la regimul circulatiei rutiere

1 min read

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane depistate pe drumurile publice ale județului Vaslui, încălcând prevederile legale în vigoare.
În ziua de 14 mai a.c., ora 07:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni – Secția 5 Poliție Rurală Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Bursuci, comuna Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în străinătate, condus de către un bărbat de 64 de ani, din aceeași localitate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conduce pentru nicio categorie de vehicule. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

În aceeași zi, 14 mai a.c., la ora 10:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murgeni – Secția 5 Poliție Rurală Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza comunei Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară înmatriculată în județul Prahova, condusă de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Tutova, județul Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.