Sun. Nov 29th, 2020

Politistii barladeni au retinut doi barbati din Grivita

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni stând jos

Polițiștii bârlădeni au reținut doi bărbați, în vârstă de 24 de ani, respectiv 19 ani, din comuna Grivița, județul Vaslui, cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.
Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați din Grivița, bănuiți de comiterea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în dauna unui bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate. Valoarea prejudiciului estimat în cauză este de peste 16.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada februarie – martie a.c., cei doi bărbați s-au folosit de datele de identificare ale unui card bancar emis persoanei vătămate și au efectuat peste 100 de operațiuni financiare frauduloase, pe internet. Astfel, persoanele bănuite de comiterea faptelor cercetate au efectuat plăți online către diverși comercianți, operatori pariuri sportive și operatori jocuri.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 13 mai a.c., polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior, față de aceștia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.