Sun. Nov 29th, 2020

O noua intersectie semaforizata, la Vaslui

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, costum

O noua intersecție semaforizată va fluidiza traficul în municipiul resedinta de judet. Cu acest prilej vor fi instalate semafoare la intersecția străzii Sublocotenent loanesei Adrian cu strada Ștefan cel Mare. Masura a fost discutată și aprobată în cadrul Comisiei de reglementare a circulației pe drumurile publice în Municipiul Vaslui din data de 17.10.2018.
S-a propus instalarea mai multor echipamente, urmand ca 
pe strada Stefan cel Mare sa se instaleze patru semafoare pentru dirijarea traficului auto, câte două pe fiecare sens de circulaţie (câte unul pe fiecare sens va fi dotat cu cronometru) și două semafoare pentru pietoni.
Pe strada Slt. loanesei Adrian urmeaza sa se instaleze un semafor pentru dirijarea traficului auto dotat cu cronometru și două semafoare pentru pietoni.
Trecerile de pietoni vor fi echipate cu sistem de atentionare audio pentru persoanele cu deficiente de vedere.
”Datorită modificărilor apărute în desfășurarea traficului rutier, determinată de creşterea continuă a parcului de autovehicule, creşterea indicelui de mobilitate, s-a considerat necesar a se realiza acest proiect, în vederea îmbunătăţirii condițiilor de trafic şi creşterii gradului de siguranță al pietonilor”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval.
Valoarea totală a obiectivului, conform devizului general, este de 65.334,02 lei (cu TVA).
Investiția a fost supusă aprobării Consiliului Local Vaslui în ședința (online) care a avut loc in cursul zilei de ieri si a fost aprobata. Pe ordinea de zi a sedintei au mai existat alte trei proiecte de hotarari, care au fost dezbatute si au devenit hotarari.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.