Tue. Dec 1st, 2020

Retinuti pentru infractiuni la regimul rutier

2 min read

Polițiștii au reținut doi bărbați în vârstă de 28 și respectiv 34 de ani, din comuna Tutova, județul Vaslui, cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 8 mai a.c., orele 23:46 și respectiv 23:56, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au depistat în trafic, pe raza satului Ciortolom, comuna Tutova, județul Vaslui, două autoturisme înmatriculate în județele Vaslui și Iași, ai căror conducători nu dețineau permis de conducere pentru nicio categorie și se aflau sub influența băuturilor alcoolice. 
Conducătorul autoturismului înmatriculat în județul Iași, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Tutova, județul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din aceeași localitate, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ambii bărbați au fost conduși la spital pentru recoltarea celor două probe de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 09.05.2020, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 ore, iar ulterior, față de aceștia, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.