Thu. Dec 3rd, 2020

Prime de asigurare a culturilor, animalelor si plantelor in cadrul Submasurii 17.1

2 min read

SCOPUL acestei submăsuri este: 
– încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în vederea gestionării corespunzătoare a riscurilor care le pot afecta producția agricolă;
– stimularea fermierilor pentru a beneficia de asigurare și extinderea sferei riscurilor asigurabile de către societățile de asigurare.
OBIECTIVE:
Submăsura 17.1 „Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor” se încadrează, conform prevederilor art. 36 şi 37 din Regulamentul nr. (CE) 1305/2013, cu modificările și completările ulterioare, în măsura 17 „Gestionarea riscurilor” şi contribuie la domeniul de intervenție DI 3B „Sprijinirea gestionării şi prevenirii riscurilor la nivelul exploataţiilor”.
Beneficiarii submăsurii sunt fermierii activi.Pentru parcurgerea cu succes a tuturor etapelor de depunere on-line a Cererii de finanțare, trebuie să folosiți browserul Internet Explorer, Versiunea 11.
Pentru a nu întâmpina probleme în completarea Cererii de finanțare sau a formularelor de plată în format PDF, trebuie să folosiți ACROBAT READER si sa urmati pașii de mai jos:
– Identificați și salvați pe calculatorul dumneavoastră Cererea de Finanțare sau formularul dorit .
– Deschideți cu Acrobat Reader – v10 (hyperlink pe v10) sau cea mai nouă versiune – pe care o puteți descărca gratuit la adresa –http://get.adobe.com/ro/reader/.
– Formularul poate fi completat și ulterior tipărit în vederea semnării; puteți salva formularul pentru completări ulterioare.
Dacă apar probleme la descărcarea Cererii de Finanțare sau a formularului dorit faceți click aici. Utilizarea oricărui alt software la completarea informaţiilor din formularele în format .pdf poate duce la apariţia unor erori la depunerea formularelor, uneori, chiar la imposibilitatea depunerii acestora.
În cazul în care observați erori de funcționalitate a Cererii de finanțare, vă rugăm să ne semnalați acest lucru pe adresa de e-mail relatii.publice@ afir.info sau direct prin aplicația „Asistență module on-line”
SPRIJINUL NERAMBURSABIL:
• 70% din valoarea primei de asigurare eligibile și plătită efectiv de către fermier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.