Tue. Dec 1st, 2020

Sidonia Hurdubaia, un nume care merita retinut

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Se numeste Sidonia Hurdubaia, are 12 ani si este solista de muzica populara. Vasluianca, aceasta canta de la vârsta de 8 ani. Primul profesor a fost Marcel Iorga. A lucrat doar 3 luni cu cel care a obtinut, in calitate de compozitor, numeroase premii la festivaluri si concursuri de muzica usoara. Pentru un an si jumatate a fost la Palatul Copiilor Vaslui, profesor de canto fiindu-i Adrian Calin. Un an a lucrat singura, acasa. A urmat colaborarea cu Carmen Trufia, timp de alte 18 luni. Ultimul profesor de canto a fost Claudia Martinica, de la Palatul Copiilor din Iasi.
De circa 6 luni repeta acasa cu mama sa, Petronela. ”Ma bucura ceea ce face sidonia. Cu totii, cei din familie suntem mandri de rezultatele ei. O sustinem poermanent, din toate punctele de vedere. speram ca si pe viitor sa inregistreze noi si noi succese”, ne marturiseste mama.
A participat la numeroase festivaluri si concursuri, unde a obținut numeroase premii.
Anul trecut, de ziua ei, pe 6 ianuarie, i-a fost organizat un spectacol minunat, cu lansarea unui album de muzica populara intitulat “La Casa Bunicilor”.
La concursul online “Music is life” a obținut locul 2.
A cucerit premii si la concursul online intitulat “Bratosin Events”.
A participat, doi ani la rând, la emisiunea televizata ”Romanii au talent” insa nu a reusit sa treaca de ”furcile caudine” ale preselectiei. Va lua parte, in curand, la un alt concurs online, ”Festivalul primaverii”, la care va..”debuta” in duet, impreuna cu mama sa.
Este eleva la Școala Gimnaziala “Vasile Alecsandri” din Vaslui, in clasa a 6-a. Aici studiază pianul, de anul trecut. Aceasta este, in doar cateva cuvinte, Sidonia Hurdubaia, o solista de care, cu siguranta, se va auzi multi ani de aici inainte. Noua nu ne ramane decat sa o felicitam pentru performantele realizat pana acum si sa-i uram deplin succes pe viitor!

Dorelian David

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Este posibil ca imaginea să conţină: text

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.