Sun. Nov 29th, 2020

REȚINUT PENTRU ÎNCĂLCAREA PREVEDERILOR ORDINULUI DE PROTECȚIE

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi inel

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești – Secția 6 Poliție Rurală Negrești au reținut un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Băcești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea unei hotărâri judecătorești și amenințare.
La data de 4 mai a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au fost sesizați de către o persoană în vârstă de 37 de ani care locuiește în Băcești, cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 48 de ani își amenință părinții.
Din cercetările efectuate poliţiştii au stabilit că Judecătoria Vaslui a emis în data de 22 aprilie a.c., față de bărbat, un ordin de protecție prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de minim 20 de metri față de părinții săi (85, respectiv 83 ani) și o distanță de minim 2 metri față de limita exterioară a proprietății acestora. 
În ziua sesizării, 4 mai a.c., la ora 19:30, bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a deplasat la locuinţa persoanelor vătămate, unde a provocat scandal și a proferat amenințări atât față de aceștia, dar și față de reclamantă, încălcând astfel interdicțiile stabilite prin ordinul de protecție.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore iar, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.