Sun. Nov 29th, 2020

ACȚIUNE DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTII VASLUIENI

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină, cer şi în aer liber

În cursul zilei de ieri, 3 mai a.c., în intervalul orar 10.00 – 18.00, 57 de polițiști din structurile de poliție rutieră și ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au acționat, pe raza județului Vaslui, pentru creșterea siguranței traficului rutier pe drumurile publice și prevenirea accidentelor rutiere. 
În cadrul activităților au fost verificate peste 520 de vehicule și legitimate peste 560 de persoane. 
În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 341 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 260.000 lei. Dintre acestea, un număr de 246 au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), cele mai numeroase abateri fiind cele privind nerespectarea regimului legal de viteză (157). 
De asemenea, au fost reținute 21 de permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare (lipsă inspecție tehnică periodică și constatare defecțiuni tehnice). 
Principala cauză care a condus la reținerea permiselor de conducere a fost cea legată de nerespectarea regimului legal de viteză (20), viteza înregistrată depașind cu peste 50 km/h limita legală admisă pe respectivele sectoare de drum.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, cer şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.