Wed. Aug 4th, 2021

Barbati retinuti pentru vatamare corporala

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, nor, în aer liber şi natură

Doi bărbați din comuna Văleni, respectiv Tătărăni, județul Vaslui, au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați de 71 și 22 de ani, din comuna Văleni, respectiv Tătărăni, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală. 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 31 mai 2019, cei doi bărbați ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat de 57 de ani, din comuna Oltenești, județul Vaslui, pe care ar fi lovit-o cu obiecte contondente (bâte din material lemnos). 
În urma agresiunii, victima a suferit fracturi la ambele membre inferioare, precum și la nivelul unui membru superior, suferind vătămări ce au necesitat un număr de 150-160 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 
Motivul agresiuni l-ar fi constituit faptul că, persoana vătămată, în calitate de cioban la o stână din apropiere, nu a supravegheat corespunzător o turmă de ovine aflate la păscut pe raza municipiului Vaslui, în zona stației de epurare a apei, turmă care ar fi pătruns și ar fi provocat distrugeri la o plantație agricolă deținută de unul dintre bărbații bănuiți de comiterea faptei.
În data de 30 aprilie a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Judecătoriei Vaslui, cu propunerea luării măsurii arestării preventive. 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a acestora.

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.