Thu. Sep 24th, 2020

MUNCA ÎN ECHIPĂ SALVEAZA VIEȚI!

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

In cursul zilei de ieri, 28 aprilie, pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad și Detașamentului de pompieri Vaslui, pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntari pentru Situatii de Urgenta (SVSU) Bogdănița, un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanta al Judetului (SAJ) Vaslui și un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au avut o interventie delicata. A fost vorba de salvarea unui bărbat în vârstă de 42 ani, blocat într-o fântână din localitatea Bogdănița.
La sosirea echipajelor de intervenție bărbatul era blocat într-o fântână, la o adâncime de aproximativ 12 metri.
Prin folosirea unor utilaje specifice în astfel de misiuni și prin efortul tuturor celor implicați, după aproximativ 25 minute, victima a fost extrasă în siguranță.
”Mulțumim, pe această cale, colegilor implicați în misiune din cadrul SAJ Vaslui, IPJ Vaslui, SVSU Bogdănița, cetățenilor ce au oferit ajutor la fața locului și nu în ultimul rând, colegilor noștri, pentru devotamentul și efortul depus!
Totodată, facem apel la cetățeni să respecte regulile de sănătate și securitate în munca pentru evitarea accidentelor și a unor evenimente care pot avea un final nefericit!”, ne-a transmis Marius Stanciu, purtator de cuvant al ISU Vaslui.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.