Thu. Sep 24th, 2020

”Solidarii” nu se lasa!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 9 persoane, inclusiv Ionel Popa

Astăzi (duminica, 26 aprilie, n.r.) voluntarii Asociației „Solidar” din Vaslui au răspuns apelului părintelui Vasile Macsim, de la Parohia Sf. Nectarie din Drăxeni, privind familia Balan, greu încercată în aceste zile. In prima zi de Paști un incendiu năprasnic le-a distrus în totalitate locuința. Petronel și Alina Balan au împreună 5 copilași, cu vârste cuprinse între 3 si 12 ani. Momentan locuiesc într-o casă bătrânească, în preajma bisericii găsită cu ajutorul părintelui. Cei de la asociatie le-au dus o canapea, un aragaz, 6 saci cu haine, piese de veselă, jucării și dulciuri la copii, alimente.
”Am constatat cu profundă admirație că prin grija părintelui Macsim s-a demarat deja construcția unei noi locuințe! Au nevoie urgentă de materiale de construcție! Totodată, au nevoie de bani pentru a susține cheltuielile cu forța de muncă. Pentru astfel de donații s-a alocat un cont pe numele Macsim Cristina-Veronica – RO67RNCB0175036845210001 deschis la BCR Vaslui. Se va face mentiunea “Ajutor familia Bãlan”.
Mulțumim din suflet familiei Bărbieru Mihăița, care ne-a pus la dispoziție canapeaua și aragazul. Totodată, aducem multumiri tuturor donatorilor, datorită cărorar am putut face această intervenție!”, ne-a declarat Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui.
Voluntarii implicați: Simona Cojocaru, Monica Nechita, Ioan Nechita, Laura Vizitiu, Antonela Irina Popa Antonela-Irina. Coordonatorul acțiunii a fost Ionel Popa.
Voluntarii Asociației „Solidar” au fost ajutați și de prof. Andrei Balan și prof.Cristina Grigoraș, din Vaslui, cărora cei de la ”Solidar” le mulțumeste! Acestia au adus în atenția opiniei publice cazul, așa au aflat ”solidarii” de situația familiei Balan și astăzi i-au și însoțit!
La rândul lor cei de la ”Solidar” fac apel către toți cei care pot ajuta să sprijine această familie! 
”Puteți ajuta direct, puteți ajuta și prin intermediul nostru!
În aceste zile tensionate pentru întreaga planetă, un citat ne motivează pe toți cei din Asociația „Solidar”: „Dacă îţi doreşti ca alţii să fie fericiţi, lasă-te în voia compasiunii. Dacă vrei ca tu însuţi să fii fericit, lasă-te în voia compasiunii.” Dalai Lama
Bunul Dumnezeu să-i păzească pe toți românii de astfel de nenorociri!
Noi am descoperit că nimic nu te face mai fericit decât susținerea celor aflați în nevoi! Cine mai ajută în acest caz?”, a incheiat Ionel Popa.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, casă, nor, copac, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, pălărie, pantofi, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer, copac, casă, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: casă, cer, copac, în aer liber şi natură

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.