Fri. Sep 18th, 2020

Ajutati-l pe Gabriel!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Am primit o epistola din partea unui baietel pe numele sau Gabriel Onel. Are doar 9 ani iar povestea lui, tragica, dramatica chiar, o prezinta chiar el. Cititi, va rog, cu mare atentie si, daca puteti, ajutati-l. Fac precizarea ca intre timp a plecat in Italia, la tratament.

“Bună ziua! Mă numesc Onel Gabriel, am 9 ani și am fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică. Sunt din orașul Negrești, județul Vaslui și sunt internat la Spitalul “Sfânta Maria” din Iași. Cât mai urgent, am nevoie de un transplant de măduvă! Sunt într-un impas foarte mare, întrucât trebuie să găsesc cât mai repede un spital care să mă primească, pentru a face acest atât de necesar transplant, care îmi va da posibilitatea să fiu un copil normal și să trăiesc, pentru a-mi bucura familia și pe cei din jur!”
.
Până să-i găsim un spital care să-i dea o șansă la viață acestui îngeraș, avem nevoie de fonduri pentru a stabiliza starea de sănătate a lui Gabriel. Referitor la spital, părinților li s-au recomandat, de catre unii doctori și prieteni, Spitalul Bambino Gesù, care aparține de Vatican și care, încercăm din greu, să îi determinam să ne primească! Dar ca să ajungem până aici, pentru orice eventualitate e nevoie să avem fondurile necesare! Orice minut contează pentru Gabriel!
Conturile la care puteți dona sunt următoarele (deschise la BCR- Banca Comercială Română) cu SWIFT: RNCB RO BU
RO59RNCB0262068525910001 (tatăl-Onel Mitică)-cont în LEI
RO56RNCB0686068525910001 (tatăl – Onel Mitică) – cont în Euro
PayPal: alexandra.onel@yahoo.com (sora – Onel Alexandra)
Puteți contacta pe tatăl pentru a-i acorda sfaturi sau pentru a cere detalii la această adresă de Facebook: https://www.facebook.com/mimionel3 și la numărul de telefon: 0040742060924

PS Poza nu e clara..insa special am prezentat-o asa. Sa il protejam, intr-un fel, pe cat posibil, pe Gabriel.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.