Mon. Sep 21st, 2020

”Solidarii” nu se dezmint nici in aceste zile!

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Anul acesta Sărbătoarea Paștelui se desfășoară cumva altfel de cum eram obișnuiți, cuvântul de ordine fiind, pe vreme de pandemie Covid-19, izolarea. Și dacă vedem cât de greu este să trăim în izolare, pentru cei aflați în suferință sau nevoi izolarea e cu mult mai grea. Dotați cu echipament de protecție împotriva COVID-19 cativa membri ai Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui au luat decizia de a derula o acțiune îndreptată către câteva cazuri pe care acestia le aveau sub atenta observare.
”Acțiunea a avut trei obiective:

1. Am oferit d-nei asistent medical comunitar Preda Mihaela-Elena un combinezon de protecție și 10 măști care să completeze necesarul pentru o minimă dotare. Precizăm că d-na Preda ocupă postul la nivelul comunei Dragomirești, comună inclusă recent pe harta COVID-19 având o persoană din localitatea Rădeni depistată pozitiv și internată la Spitalul COVID din Bârlad.
2. Am oferit o mașină de spălat automată funcțională unei familii din localitatea Popești, comuna Dragomirești, familie cu cinci copii minori. Totodată, am oferit și alimente, dulciuri și jucării pentru copii.
3. L-am vizitat pe d-ul Rusu Gheorghe din satul Ursoaia, comuna Ivănești, căruia i-am dus un pachet cu 30 buc. Pampers Extra Large și un pachet cu alimente, dulciuri și fructe. Am oferit 5 măști d-nei Caleap Maria, asistent personal din dispoziția Primăriei Ivănești. Dupa cum am mai relatat la momentul respectiv d-ul Rusu suferă de mai multe boli fizice și psihice, astfel că misiunea d-nei asistente nu e deloc simplă. Cu atat mai mult apreciem grija pe care o poartă d-lui Rusu.
Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-au sprijinit pentru a putea face această acțiune! Menționăm că mașina de spălat ne-a fost oferită de d-na Bărbieru Mihăița din Vaslui”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei ”Solidar”.
Aceasta a fost reprezentată de Antonela-Irina Popa, coordonator acțiune și Ionel Popa. Cei doi au dorit sa adreseze tuturor prietenilor următoarea urare:
”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă și un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să vă aducă în suflet bucurie și iubire. Adaptați sărbătoarea la rigorile impuse de pandemie!
Aveți grijă de voi, de cei dragi și de cei aflați în nevoi! Paste fericit si Hristos a inviat!
Doamne ajută!”

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.