Sat. Sep 26th, 2020

Eveniment rutier produs in municipiul Barlad

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină şi în aer liber

Sambata, in jurul orelor 14.20, polițiștii rutieri ai Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate o ambulanță și un autoturism.
Autoturismul (înmatriculat în județul Vaslui) se deplasa pe strada Vărăriei, din direcția Piața Agroalimentară spre Gara C.F.R. Bârlad, iar autospeciala de tip ambulanță (înmatriculată în județul Vaslui) se deplasată la o intervenție și era oprită pe aceeași stradă. 
Dinamica producerii: Din primele cercetări efectuate, se pare că autoturismul ar fi acroșat (cu oglinda din partea stângă) ambulanța (provocând avarii la tripla dreapta spate), după care și-a continuat deplasarea, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri, unde conducătorul a abandonat autoturismul. 
Polițiștii au identificat în scurt timp, la domiciliu, un bărbat bănuit de implicare în evenimentul rutier. Bărbatul în vârstă de 57 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus pentru recoltarea de probe biologice la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui. În urma evenimentului nu au rezultat vătămări corporale.
Împrejurările producerii evenimentului rutier vor fi stabilite cu exactitate odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis în cauză. 
Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.