Fri. Sep 18th, 2020

Donatiile continua sa ”curga” la SJU Vaslui!!

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

ALFASIGMA, alaturi de multe alte companii din industria farmaceutica, își asumă un rol activ în susținerea eforturilor de limitare a impactului răspândirii coronavirusului în Romania. Acest fapt se traduce prin implementarea unor activități robuste și responsabile, menite sa sprijine nevoile prioritare ale personalului medical chemat sa rezolve din ce in ce mai multe, din ce in ce mai grave si implicit urgente cazuri de infectare cu coronavirus. Aceasta fara insa a neglija si îngrijirea celorlalte categorii de pacienți, fiecare la randul lor cu urgentele lor.
”In acest sens, in semn de deplina solidaritate cu partenerii sai si ca dovada a responsabilitatii sale sociale, ALFASIGMA ROMANIA va sponsoriza unitatile medicale pentru achizitia de masti chirurgicale, mănuși, halate, viziere, combinezoane, biocide si alte materiale si aparatura imperios necesare. Astfel, 
ALFASIGMA a donat spitalului nostru suma de 5.000 RON, motiv pentru care le multumim nespus!”, a transmis Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui.
In acest moment totalul donatiilor catre SJU Vaslui se ridica la suma de 867.181 RON, ceea ce inseamna circa 200.000 de euro.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.