Mon. Sep 21st, 2020

O poveste de viata mai mult decat adevarata

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber

360 km pentru o viața.

Am preluat o poveste pe cat de trista pe atat de adevarata. Este vorba despre situatia unui catelus din judetul nostru si despre care am aflat de pe site-ul galatean ”Help Labus”. Iata povestea reprodusa ”mots-a-mots”.

”Astazi Labuș a mai făcut o minune și a salvat o viața de cățel din jud.Vaslui. Am aflat de Bobiță de la o doamna care ne-a sunat disperata, sa ne ceara ajutorul. Stăpânii lui Bobiță au murit de bătrânețe iar el a rămas în gospodărie, sa le păzească munca de o viața. Nu a avut loc în casa nimănui și nici în inima vreunui vecin, să-i poarte de grija; doamna călătorea de la Galați, la fiecare doua săptămâni și ii lăsa mâncare și apa. Și Bobiță aștepta.
Restricțiile de circulație impuse de pandemia coronavirus au împiedicat-o pe doamna care se îngrijea de Bobiță sa ajungă la el, sa ii asigure cele necesare. I-a luat mai bine de o saptamana sa ne gaseasca. Ne-a sunat plângând, ne-a indicat comuna, satul, ne-a dat cheile de la poarta și duși am fost. Pe 8 aprilie se facea o luna de cand nu l-a mai vazut. Cele mai negre gânduri le-am avut pe drum, ca am putea ajunge prea târziu.
Dar n-a fost așa. Răgușit, slăbit, aproape resemnat, Bobiță ne-a lătrat și a venit încet spre noi. Bucuria a fost de nedescris, încă pare un vis. Bobiță e cu noi acum și câte zile o avea, va fi protejat, hrănit si ingrijit in marea casa a lui Labus.
Nu uitați de necuvântătoare, nu lăsați sa treacă o zi fără o fapta bună”.

#pandemiedefaptebune

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, copac, cer, copil, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: câine, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, copil, copac, în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: câine şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.