Wed. Sep 23rd, 2020

Barbat retinut pentru furt calificat

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber, text care spune „POLITIA TIA”

Un bărbat din comuna Voinești, județul Vaslui, a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Voinești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și temtativă la furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în noaptea de 05/06.04.2020 bărbatul a pătruns, prin spargerea unui geam, în incinta unei farmacii veterinare din zona Pieței Traian a municipiului Vaslui, fără a sustrage bunuri sau alte valori. Totodată s-a stabilit și faptul că acesta este autorul furtului comis în noaptea de 21/22.08.2019, în dauna unei alte societăți comerciale din aceeași zonă. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea celor două infracțiuni este în valoare de 500 lei și nu a fost recuperat. 
În data de 6 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni
Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, copac şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.