Sat. Sep 26th, 2020

Retinut pentru furt calificat

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 3 Poliție Rurală Bârlad au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. 
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 21 de ani, din comuna Ibănești, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada decembrie 2019 – februarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii sus-menţionate a pătruns într-un imobil nelocuit de pe raza localității Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui, de unde a sustras bunuri în valoare de peste 12.000 lei. 
Bărbatul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, fiind cercetat de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, în luna octombrie 2019, pe raza localității Puțu Olarului, comuna Ibănești.
În data de 4 martie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.