Wed. Sep 23rd, 2020

Retinut pentru incalcarea Ordinului de protectie

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: maşină

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut o persoană pentru încălcarea ordinului de protecție emis împotriva sa. 
La data de 02 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, cu privire la faptul că tatăl acesteia încălcă ordinul de protecție, fiind totodată violent și proferând amenințări.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției Nr. 6 Poliție Rurală Negrești, s-a constatat faptul că bărbatul de 44 de ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, nu a respectat măsurile prevăzute și dispuse prin Ordinul de protecție emis de către Judecătoria Vaslui, la data de 25 martie a.c. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu, lovindu-și fiica de 19 ani și soția de 40 de ani. 
În cauză s-a dispus atât efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul sus-menționat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectare a unei hotărâri judecătorești, cât și reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

Este posibil ca imaginea să conţină: casă şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.