Sat. Sep 26th, 2020

Material lemnos confiscat de politisti

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Gherghești, județul Vaslui, a fost sancționat contravențional pentru transportul de material lemnos, fără a avea aviz de însoțire primar valabil.
La data de 31 martie a.c., ora 14:55, în timp ce desfășurau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe strada Ceramica, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Vaslui și Biroului de Ordine Publică, au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Gherghești, județul Vaslui, care transporta material lemnos.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta material lemnos, fără a avea aviz de însoțire primar valabil. Astfel, a fost confiscată o cantitate de 31,55 mc lemn de foc și aplicată o amendă în valoare de 5000 lei, conform art.19,alin.1, lit.b din Legea 171/2010 „ART. 19(1) Constituie contravenţii silvice şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 lei până la 5.000 lei şi confiscarea materialelor lemnoase în cauză următoarele fapte: b) transportul materialelor lemnoase fără avizele de însoţire ori fără documentele comunitare echivalente acestora, prevăzute de normele privind circulaţia materialelor lemnoase în vigoare“.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber şi natură
Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „POLIȚIA ROMANA”
Este posibil ca imaginea să conţină: mâncare şi în aer liber, text care spune „POLITIA ROMÂNĂ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.