Thu. Oct 22nd, 2020

Actiuni derulate de Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, fructe şi mâncare

Polițiștii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat pe raza județului Vaslui pentru combaterea faptelor ilicite de comerț și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului.
Zilele trecute, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanVaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – au executat mai multe acțiuni polițienești pe raza județului Vaslui, pentru prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor ilicite de comerț, dar și a altor fapte cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului.
În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale la peste 230 de agenți economici și au legitimat peste 200 de persoane, iar în urma neregulilor constatate s-au aplicat 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 170.000 lei. Cele mai multe sancțiuni– 39 – au fost aplicate pentru abateri săvârșite la Legea 12 din 1990 (privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite).
Totodată, cu ocazia derulării acțiunii au fost confiscați peste 3.000 lei, dar și bunuri precum alcool sanitar, produse de curățenie, legume, fructe și alimente, în valoare totală de peste 12.000 lei, comercializate fără documente legale de proveniență.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui vor continua desfășurarea de acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației în vigoare.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi oameni în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi mâncare
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni stând jos şi oameni în picioare
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, fructe şi mâncare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.