Thu. Oct 29th, 2020

Oamenii de bine ajuta in continuare SJU Vaslui!

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, copac şi în aer liber

SC Vascar SA Vaslui, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din judetul nostru dar si din tara sustine eforturile de combatere a noului SARS-CoV-2. Cunoscuta societate a donat Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui 100 de combinezoane de protectie si 1.000 de kituri de testare.
„In contextul in care tara noastra se confrunta cu efectele pandemiei de COVID-19, solidaritatea este extrem de importanta. Dorim sa ne implicam in sustinerea eforturilor de a opri raspandirea virusului si în protejarea personalului medical din prima linie. Speram ca aceasta contributie să faciliteze cresterea accesului persoanelor posibil infectate cu coronavirus la o testare rapida, in judetul Vaslui. Vom continua sa fim alaturi de autoritatile medicale locale si sa ajutam ori de câte ori e nevoie, astfel încat sa minimizam efectele pandemiei si să depasim cat mai curand această situatie dificila”, a declarat Vlad Ciuburciu, director general al SC Vascar SA Vaslui.
”Este un nou gest de aleasa omenie. Multi ne-au ajutat si ne ajuta in continuare. Multumim mult pentru implicarea celor de la Vascar si nu numai a lor”, a mentionat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui. Pana in prezent s-au strans circa 170.000 de euro precum si materiale de protectie in lupta impotriva virusului ucigas.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.