Thu. Oct 22nd, 2020

Pregatiri intense pentru Festivalul umorului ”Constantin Tanase”

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: text

In acest an se implinesc 50 de ani de la debutul Festivalului de umor ”Constantin Tanase”. In iulie 1970 pornea la drum aceasta manifestare culturala care a depasit, de mult, granitele tarii prin amploarea sa. Pregatirile pentru editia din aceat an sunt in plina desfasurare. Iata ce a transmis Lucian Onciu, directorul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (CJCPCT) Vaslui vis-a-vis de acest eveniment atat de important:
”Suntem încrezători că planurile noastre nu vor avea de suferit și că vom putea duce la bun sfârșit cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului de Umor “C. TĂNASE – 50”.
E momentul să invităm pe toți elevii din clasele a IX-a , a X-a și a XI-a, care-și doresc statutul de voluntar, să trimită la această postare un mesaj cu următorul conținut: nume, prenume, liceu, clasa și textul “Vreau să fiu organizator al Festivalului de Umor CONSTANTIN TĂNASE – 50!”
Termenul limită de înscriere este joi, 16 aprilie, ora 23.59.
Condiții minime pentru acceptarea înscrierii:
– acceptul în scris, prin contract de voluntariat, atăt al voluntarului cât și al unui părinte sau reprezentant legal, la o dată ce va fi anunțată ulterior;
– disponibilitate în timpul ambelor perioade de desfășurare a festivalului (3 – 5 iulie și 27 septembrie – 4 octombrie);
– participarea la întâlniri preliminare pentru stabilirea responsabilităților”.

După finalizarea înscrierilor va fi creat un grup de facebook în care se vor realiza următoarele comunicări.
În raport cu situația legată de răspândirea noului coronavirus și a hotărârilor reprezentanților statului român pot apărea modificări ale programului sau chiar anularea festivalului.
Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, inclusiv Luci Onciu, costum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.