Thu. Oct 22nd, 2020

Faptele bune continuă pentru Spitalul Judetean Vaslui!

2 min read

Ca in intreaga tara si in municipiul nostru oamenii de bine sar in sprijinul celor aflati in aceste zile in linia intai, in special a cadrelor medicale. Un aparat pentru testarea anti Covid-19 este imperios necesar la Vaslui, dar Spitalul Judetean de Urgenta nu dispune de fondurile necesare pentru a-l achiziționa. Astfel, SC FRIGOREB SRL Vaslui, reprezentată de Domnul Rebegea Ionuț, a virat în cont suma de 10.000 lei.
Numai când facem binele dobândim ceva ce răii nu pot avea: liniștea și pacea – bunurile supreme. ” Nicolae Steinhardt

Grupul de firme SAFIR, prin Familia Safir, reprezentanții legali, contribuie la efortul nostru conjugat prin alocarea a 10.000 euro. Datorită lor, OAMENILOR din Vaslui, TOTUL VA FI BINE!

Episcopia Husilor contribuie cu 20.000 euro la eforturile noastre. Multumim din inimă! Doamne Ajută!

SC GAZ EST SA Vaslui, prin Președintele Consiliului de Administrație, ING. ADRIAN TIGHICI, contribuie cu 15.000 euro pentru achiziționarea aparatului REAL TIME PCR, necesar pentru depistarea infecției cu COVID 19.

”Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!
Avem până acum 45.000 euro și 30.000 lei. Continuăm!
Vă mulțumim!”, a mentionat Ana rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui.

Donații se pot face în contul: Asociația Spitalul Județean de Urgență Vaslui, CUI 36585011, sediu str. Ștefan cel Mare, nr.233, Vaslui, nr din Registrul nat al pers jur 16/A/2016, cont bancar RO04RNCB0501152931970001, deschis la BCR, sucursala Vaslui. De asemenea, societățile comerciale care vor să încheie contracte de sponsorizare cu Spitalul de Urgență Vaslui, pot lua legătura cu managerul unității, Ana Rinder sau cu președintele Asociației Spitalului de Urgență Vaslui, Daniela Clătinici.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.