Thu. Oct 29th, 2020

Infractiune la regimul circulatiei rutiere

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi cadru apropiat

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un tânăr din Murgeni, depistat pe drumurile publice ale județului Vaslui, încălcând prevederile legale în vigoare.
În data de 16 martie a.c., ora 13:15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui, au depistat în trafic un autoturism înmatriculat în județul Vaslui,
al cărui conducător auto nu s-a conformat la semnalele regulametare de oprire efectuate de către polițiști, continuându-și deplasarea pe o distanță de aproximativ 1 kilometru, până când s-a reușit oprirea acestuia. 
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul era condus de un tânăr de 17 ani, din Murgeni, acesta nefiind deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.