Thu. Oct 29th, 2020

Barbati retinuti pentru lovire sau alte violente

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: maşină

Trei bărbați din comuna Cozmești, județul Vaslui, au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe. 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în cursul zilei de 15.03.2020, cei trei bărbați s-au deplasat la un bar din municipiul Vaslui, unde au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, între aceștia și alți doi tineri din comuna Muntenii de Sus, respectiv comuna Ivănești, județul Vaslui, s-a iscat o altercație verbală, în urma căreia persoanele bănuite au început să le aplice mai multe lovituri cu pumnii și picioarele. 
În data de 15 martie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive. 
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a acestora.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.