Thu. Oct 22nd, 2020

Anunt important de la Primaria Vaslui

2 min read

In atentia contribuabililor persoane fizice şi juridice

În vederea desfăşurării în condiţii optime a operaţiunilor de plată/încasare, respectiv pentru evitarea aglomeraţiei de la ghişee şi în spaţiile de aşteptare şi pentru evitarea răspândirii infecţiei cu COVID-19 (coronavirus), rugăm contribuabilii să efectueze achitarea obligaţiilor fiscale prin mijloace electronice de plată: internet banking, respectiv online prin ghiseul.ro .

1. Serviciul de internet banking oferă posibilitatea efectuării unei game largi de operaţiuni prin simpla accesare a unui website securizat pus la dispoziţie de către instituţia financiar bancar aleasă;

2. Persoanele fizice şi persoanele fizice autorizate pot achita toate obligaţiile fiscale locale datorate şi prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de către Centrul Naţional pentru Managementul Societăţii Informaţionale. Acest site este securizat la înalte standarde privind tranzacţionarea pe bază de carduri bancare. 
Ghiseul.ro oferă posibilitatea de a plăti online cu cardul, parțial sau total taxele si impozitele locale, precum şi amenzile contravenționale, iar dovada plății se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.
Municipiul Vaslui, prin S.N.E.P. (Sistemul Naţional Electronic de Plată) pune la dispoziţia utilizatorilor 2 secţiuni:
• una de plată cu autentificare, fiind necesare date de logare. Pentru a obţine aceste date, accesaţi secțiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghiseul.ro si parcurgeți etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”. Pentru a vă achita obligaţiile, vă veţi autentifica în sistem, prin accesarea site-ului www.ghiseul.ro, veţi introduce numele de utilizator şi parola, selectând obligația de plată pe care doriți să o achitați. 
• şi cealaltă, fără autentificare. Pentru secţiunea de plată fară autentificare nu sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parola), însă nu este disponibilă consultarea în timp real a obligaţiilor de plată şi istoricul tranzacţiilor, astfel putând fi plătite doar taxe şi impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut. Pentru informații suplimentare, puteţi să ne contactaţi prin e-mail-ul instituţiei.

De asemenea, conturile IBAN în care puteţi efectua plata impozitelor şi taxelor locale sunt disponibile online pe site-ul instituţiei www.primariavaslui.ro.Am plătit online taxele și impozitele prin ghișeul.ro. Fără timp pierdut în trafic și cozi la ghișeu. Încearcă și tu să vezi ce simplu este!GHISEUL.ROPlătește online impozite şi taxeAm plătit online taxele și impozitele prin ghișeul.ro. Fără timp pierdut în trafic și cozi la ghișeu. Încearcă și tu să vezi ce simplu este!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.