Thu. Oct 22nd, 2020

Barbat retinut pentru complicitate la savarsirea mai multor infractiuni

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 31 ani, din Bârlad, județul Vaslui, care în calitate de complice a participat la săvârșirea mai multor infracțiuni de tâlhărie și furt.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 31 ani, din Bârlad, bănuit de săvârșirea sub forma complicității a trei infracţiuni de tâlhărie și două infracțiuni de furt. Acestea ar fi fost săvârșite în perioada decembrie 2019 – februarie a.c., prin smulgerea obiectelor de valoare de la victime, respectiv furturi din societăți comerciale.
În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii bârlădeni, a fost identificat un bărbat de 31 de ani din Bârlad. Persoana a sprijinit un autor deja identificat și arestat preventiv în cauză încă din luna februarie a.c. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost în valoare de peste 7.000 de lei.
În data de 12 martie a.c., față de complice s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.