Thu. Oct 22nd, 2020

Barbat retinut pentru talharie

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi pălărie

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat de 23 ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 23 ani, din Bârlad, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. 
În ziua de 26 februarie a.c., ora 17:30, polițiștii au fost sesizați de către un minor de 15 de ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla pe o bancă din zona Parcului Victor Ion Popa, o persoană necunoscută l-a deposedat de telefonul mobil prin smulgere și a fugit.
În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii bârlădeni, a fost identificat autorul infracțiunii în persoana unui bărbat de 23 de ani din Bârlad. Prejudiciul cauzat în urma săvîrșirii infracțiunii a fost în valoare de 450 de lei.
În data de 5 martie a.c., față de autor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de a dispune o măsură preventivă.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.