Thu. Oct 22nd, 2020

Sa dovedim, din nou, ca suntem OAMENI!!

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 10 persoane, oameni în picioare şi în aer liber

Acum câteva zile un incendiu produs de la o sobă a mistuit în flăcări locuința familiei Gheorghe Apostu, din localitatea Pușcași, județul Vaslui. Doi adulți și șapte copii au rămas fără adăpost. În urma incendiului nu s-a mai putut recupera nimic-mobilierul, electrocasnicele, hainele etc. Totul a ars în doar câteva minute, astfel că intervenția pompierilor a fost zadarnică. Incendiul s-a produs ziua ceea ce a făcut să nu existe victime umane.
Un grup de consăteni au venit deja în ajutor. S-a început construcția unei locuințe. Am remarcat solidaritatea cetățenilor din Pușcași!
”Noi le-am dus 5 saci cu haine, încălțăminte, lenjerii, pături, plapumă etc.
Mai sunt multe nevoi aici. Cine dorește și poate ajuta o pot face direct sau prin intermediul nostru. Telefonul familiei este: 0751660690. De dorit ar fi să se țină legătura cu familia afectată de incendiu pentru un efort conjugat și eficient. Au nevoie de materiale de construcție, mobilier, electrocasnice, rechizite la copii dar și de alimente!
Din partea Asociației „SOLIDAR” au făcut deplasarea Flori Stanciu și familia Antonela și Ionel Popa”, ne-a declarat cel din urma, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

„O zi nu poate fi perfectă până nu faci ceva pentru o persoană care nu va putea niciodată să te răsplătească.” John Wooden

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.