Thu. Oct 22nd, 2020

Eveniment rutier produs pe DN 2F

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: maşină şi în aer liber

În data de 3 martie a.c., la ora 16.50, pe drumul naţional DN2F la km 74+350 metri, în zona intersecţiei cu drumul comunal DC 91, pe raza localităţii Puşcaşi, judeţul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului, 2 persoane și-au pierdut viaţa, iar alte 6 au fost vătămate.
Autoturismul nr. 1 (înmatriculat în Vaslui) se deplasa pe DN 2F, din direcția Vaslui spre Bacău, fiind condus de un bărbat de 49 de ani, din Pungeşti, judeţul Vaslui. În autoturism, pe locul pasagerului din faţă se afla un minor de 14 ani, din Laza, judeţul Vaslui, iar pe locurile din spate, trei femei, toate din localitatea Laza, cu vârste cuprinse între 33 şi 55 de ani. Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice.
Autoturismul nr. 2 (înmatriculat în Vaslui) se deplasa pe drumul comunal DC 91, din direcția Puscaşi spre Vaslui, fiind condus de un bărbat de 41 de ani, din Puşcaşi, judeţul Vaslui. În auto se mai aflau pe locul pasagerului din faţă un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Puşcaşi, iar pe bancheta din spate, un bărbat de 38 de ani, din aceeaşi localitate. 
În ceea ce priveşte dinamica producerii accidentului, din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că autoturismul nr. 1 a efectuat o manevră de depăşire a unei autofurgonete (ce se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers), în zona de acţiune a indicatorului “Depăşire interzisă”, ocazie cu care a acroşat autoturismul nr. 2 care pătrunsese pe DN 2F, de pe drumul comunal DC91, deplasându-se pe direcţia Puşcaşi spre Vaslui. Impactul a fost frontal. 
În urma accidentului, atât un pasager din autoturismul nr. 1 (femeie de 55 de ani) cât şi conducătorul autoturismului nr. 2 şi-au pierdut viaţa. Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în cauză. 
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.