20/06/2024

Conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice, depistat de politistii vasluieni

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină şi în aer liber

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat de 69 de ani, depistat pe drumurile publice ale municipiului Vaslui încălcând prevederile legale în vigoare.
În ziua de 25 februarie a.c., ora 20:15, polițiștii Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în trafic, pe strada Viitorului, din municipiul Vaslui (suburbia Gura Bustei), un autovehicul înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice. 
Bărbatul de 69 de ani, din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior șoferul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice. 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” , faptă prevăzută și pedepsită de articolul articolul 336, alin. 1 din Codul Penal.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, maşină şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi telefon
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.