Fri. Sep 25th, 2020

Inceput de an in forta pentru compozitorul Claudiu Bulete

2 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, interior

Anul trecut a fost un an foarte bun, din punct de vedere profesional, pentru Claudiu Bulete. Compozitorul vasluian a fost invitat in multe jurii nationale si internationate, vizitand nu mai putin de 10 tari. A scris imnurile a doua festivaluri internationale de muzica, in Israel si in Rusia, a fost reprezentantul Romaniei la cel mai mare festival international din Slovenia, ”Bled Golden Microphone” si a mers in Rusia, invitat de unul dintre cele mai mari nume muzicale ale acestei tari, Bedros Kirkorov. De asemenea, studioul pe care il poseda a colaborat cu Antena 1 la realizarea unei productii de revelion, 12 vedete inregistrand in studioul acestuia.
“Lunile noiembrie si decembrie au fost deosebit de solicitante pentru mine, astfel ca in luna ianuarie a acestui an am avut nevoie de un pic de relaxare. Atat cat s-a putut, ca tot am avut de lucru, insa la intensitate mai mica. Imi doresc un an cel putin la fel de bun, poate chiar mai bun din punct de vedere profesional, ca 2019, pentru ca fiecare artist viseaza mereu la proiecte din ce in ce mai mari”, ne-a declarat Claudiu Bulete.
Anul festivalier l-a inceput in forta, participand, in calitate de presedinte al juriului la Festivalul National ”Pro Musica”, de la Craiova. pe 2 februarie. Festivalul face parte dintr-un sir de concursuri unde compozitorul vasluian este invitat in calitate de presedinte al juriului. Acesta a descoperit multe talente ale muzicii romanesti, cum ar fi Nicole Cherry, Brianna, Theo Rose , Nicoleta Iancu, Vanessa Marzavan (castigatoare Next Star), Irina Ionescu (actuala solista a trupei Akcent) si lista poate continua. Revenit la Vaslui a inceput, impreuna cu membrii studioului pe care il conduce, filmarile primului videoclip al talentatei Chiara Lisman, eleva a profsorului Alin Bulboaca, de la Palatul Copiilor Vaslui. Personaje din videoclip au fost alesi si remarcatii CB Media de la Balul Bobocilor al Liceului ”Anghel Rugina”, Dragos Salcianu si Romina Nedelea, (Miss si Mister CB Media CAER ) si Ana Maria Donosa, de la acelasi liceu, care a facut parte din echipa de organizare a balului. “Ne propunem sa promovam si sa lucram si cu tinerele talente vasluiene. Chiara face muzica de putin timp, insa este un real talent, am lucrat super cu ea, este o reala promisiune, careia ii prevad un viitor stralucit. Cat despre adolescentii din videoclip, studioul nostru ajuta mereu tinerii pe care ii remarcam la balurile bobocilor, unde suntem solicitati sa facem filmul de prezentare. Astfel, le oferim posibilitatea de a-si descoperi noi aptitudini pe care, daca doresc, le pot exploata, daca nu, macar sa ramana cu o impresie cat mai frumoasa”, ne-a mai spus Claudiu Bulete.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, noapte, cadru apropiat şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând jos şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber şi cadru apropiat
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi interior
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, pălărie, în aer liber şi text
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, pălărie, în aer liber şi text
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere, cadru apropiat şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, copac şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, telefon, cadru apropiat şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, cameră foto/video şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.