Sun. Sep 20th, 2020

Nicolae Balan-85 de ani

1 min read
Este posibil ca imaginea să conţină: 6 persoane

Ieri, 8 februarie, compozitorul si dirijorul vasluian Nicolae Balan a implinit frumoasa si venerabila varsta de 85 de ani. Nu putini au fost cei care i-au adresat un gand, o urare. Aniversatul de ieri a tinut sa multumeasca tuturor acelora care au facut acest lucru, asternand cateva ganduri, pe care vi le prezentam in randurile care urmeaza:
”Inima imi este coplesita de bucurie cand constat ca mai am atat de multi prieteni, admiratori, fosti colaboratori, cu care, de fapt, am pus o piatra la ceea ce inseamna edificiul cultural al Vasluiului, in tara si de buna seama si in strainatate.
Nu-mi pot imagina modalitatea prin care sa va dovedesc multumirea fata de dumneavoastra pentru faptul ca ieri, 08.02.2020, am simtit ca nu sunt un singuratic, un personaj uitat mult prea devreme. Ceea ce am reusit in decursul celor 65 de ani de activitate, meritele si asa zisa glorie, dumneavoastra v-o datorez cu mult respect!”
In semn de aleasa recunostinta, Primaria municipiului Vaslui si Asociatia culturala ”Muzart” organizeaza Concertul Aniversar Nicolae Balan – 85 de ani, pe data de 29 februarie, orele 17:00, la Centrul de Afaceri Vaslui.
Sarbatoritul adreseaza vasluienilor invitatia de a ne revedea cu acest prilej si ii considera pe toti invitati de onoare.

Dorelian David

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni pe scenă, oameni cântând la instrumente muzicale şi în aer liber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.