Thu. Feb 25th, 2021

Inca un apel din suflet din partea celor de la Solidar Vaslui

2 min read

Dragi prieteni,

Vă solicităm sprijinul într-o cauză extrem de importantă! În data de 1 Decembrie, cand altii petreceu, de ziua noastra, a tutror romanilor, la orele 15:00 un incendiu devastator a adus prejudicii grave locuinței familiei Elena și Cătălin Gontaru, din localitatea Moara Domnească, comuna Văleni, județul Vaslui! Practic, incendiul a distrus în totalitate șarpanta și acoperișul, a distrus în mare parte tavanele, instalația electrică, a distrus mare parte din bunuri, și numai intervenția pompierilor a stopat un dezastru total (cazul a fost prezentat pe larg si in presa vasluiana). Imaginile luate de noi astăzi sunt grăitoare. În condițiile în care iarna stă să vină, pentru ca zăpada să nu distrugă ceea ce nu a distrus incendiul, este imperios necesar a se reface acoperișul! De aceea am lansat acest apel de urgență către toți cei care pot oferi un sprijin, fie material, fie ca forță de muncă (persoane care se pricep la astfel de lucrări).
Facem câteva precizări despre familia Gontaru. Anul acesta au finalizat casa cu banii făcuți în anii cât au muncit în Anglia. Și-au dorit enorm să se reîntoarcă acasă pentru că iubesc România, iubesc Vasluiul. Mai mult decat atât, această familie a făcut donații către Asociația „SOLIDAR” pe vremea când lucrau în Anglia! Cu atât mai mult cred că merită atenția noastră, a tuturor! Să arătăm că românii știu să se ajute la greu și că în România și implicit în Vaslui comunitatea este activă, atentă, la nevoile celor afectați de ghinion!
Pentru că încă nu și-au deschis un cont la bancă, punem la dispoziție un cont de-al Asociației „Solidar” Vaslui, cu rugămintea ca la Detalii plată să adaugați: Pentru cazul de la Moara Domnească.
IBAN lei: RO95BTRLRONCRT0225705501, deschis la Banca Transilvania
Titular cont: Asociația SOLIDAR
CIF: 32379418
IBAN euro: RO45BTRLEURCRT0225705501
La donațiile în euro e necesar și Codul SWIFT: BTRLRO22.
Pe parcurs vom atașa și un cont deschis direct pe numele familiei Gontaru.
Rugăm a redistribui mesajul! Și nu uitați: Ajută și vei fi ajutat!

Acesta este apelul adresat, din inima, de Ionel Popa, un om de o aleasa noblete sufleteasca, nimeni altul decat presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui, catre toti oamenii de bine din municipiu si nu numai.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.